Vastuullisuus

Ekologisia pussukoita onnellisille asiakkaille 

Pilpo Designille on tärkeää pitää toimintansa mahdollisimman läpinäkyvänä. Tuotannon  ollessa pientä, myös laatua on helppo valvoa. Pilpo haluaa kannustaa ihmisiä pois maa palloamme kuormittavasta kertakäyttökulttuurista kohti ekologisia ja kestäviä valintoja.  Kaikki tuotteet valmistetaan huolella, ja niille tarjotaan laatutakuu.

"Tuotteen voi lähettää esimerkiksi meille korjattavaksi. Asiakas maksaa itse postimaksun lähettäessään tuotteen meille, mutta tuotteen korjaus, sekä takaisin lähettäminen on ilmaista. Esimerkiksi rikki menneen laukun kehyksen vaihdamme mieluusti useammankin vuoden jälkeen."

Pienenä paikallisena toimijana Pilpo Design pystyy myös toimimaan joustavasti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Asiakkaan kannattaa tilata mieluiten juuri sellainen laukku, jolle hänellä on käyttöä. Emme halua saattaa maailmaan enää yhtään tuotetta, joka ei pääsekään lopulta käyttöön vaan jää kaapinpohjalle lojumaan.

Sen lisäksi onnellinen asiakas on minulle tärkeintä. Myyn vain tuotteita, joita käyttäisin myös itse ja joiden  takana pystyn seisomaan sataprosenttisesti. 

Koska Pilpon kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, voimme taata että ne on tehty hyvissä ja turvallisissa olosuhteissa, mukavalla porukalla, ja ompelijat saavat asianmukaisen palkan työstään.

Pienessä tuotannossa on myös se hyvä puoli, että pystymme kehittämään nopeasti uusia tuotteita, kuten nyt tuotantoon ottamamme kolikko-kukkarot, joihin saamme käytettyä lähes kaiken syntyvän leikkuujätteen. On upeaa huomata, että lähes kaikki meille tuleva materiaali menee käyttöön, olipa se sitten uutta puuvillakangasta, tai kierrätysnahkaa.